Cengiz Topel Anadolu Lisesi

Adres
Kahramandere Mh., Mithat Ünal Cd. Eski Yelki Yolu 786 Sok. No2, 35310 Güzelbahçe/İzmir
Vizyon
BİZ; öğrencilerimizi, çağın gerektirdiği anlayışa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanıma sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayatına yansıtan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiğinin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için VARIZ.
Misyon
Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerini, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. Her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştiren köklü, güvenli ve en başarılı eğitim kurumu olma özelliğini korumak için çalışır.
Toplantı Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2355
KALORİFER-KÖMÜRLÜ
Yok
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuza İzmir büyükşehir belediyesinin otobüsleri ile, hat minibüsleri ile ve okul servisleri ile ulaşılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İZMİR-Konak ilçe merkezine uzaklığı 28 km.dir. Okulumuz Güzelbahçe ilçe merkezine uzaklığı 2 km. dir.