Etiket Sonuçları: CENGİZTOPEL

İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ''ÇALIKUŞU'' İSİMLİ DERGİDE; OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNCE HAZIRLANAN YEŞİLİN BÜYÜSÜ İSİMLİ RESİM SERGİMİZE YER VERİLMİŞTİR.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ BU VESİLE İLE BİR KEZ DAHA KUTLARIZ.

Mrt

OKULUMUZ GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENLERİ SAYIN NİLÜFER PUTE VE SAYIN YEŞİM GÜLSEVEN ÖNCÜLÜĞÜNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN YAPILAN VE DOĞAYI, YEŞİLİ, ORMANI MERKEZE ALAN; GEÇTİĞİMİZ AYLARDA YAŞADIĞIMIZ ÜZÜCÜ ORMAN YANGINLRINA DİKKAT ÇEKEN YEŞİLİN BÜYÜSÜ RESİM SERGİMİZ AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE AÇILMIŞTIR. 1 NİSANA KADAR ZİYARRET EDİLEBİLECEKTİR.

Mrt

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerinin hazırladığı ''Yangın Sensörü ve Buzdolabı Klima'' isimli iki projelerimiz ön değerlendirme aşamasını geçmiştir.

Yangın Sensörü projesinde çalışan Umay IŞILDAKOĞLU, Ela ÖZPELİT ve Buzdolabı Klima projesinde çalışan Yunus Emre KEPENEK isimli öğrencilerimizi tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.