Okulumuz idare, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün huzurundaydık.  Resmi törenle mozoleye çelenk koyarak, Ata’mıza bağlılığımızı, manevi huzurunda bir kez daha dile getirdik.

Anıtkabir ziyaretimizden sevgi,saygı ve gurur dolu kareler.

Sanatın, öğrencilerimizin eğitim hayatlarının bir parçası olarak görüldüğü okulumuzda, öğrencilerimiz bir yıl boyunca hazırlandıkları müzik, tiyatro ve dans çalışmalarını sundukları bu gecede büyük ilgi ile izlendi.

Sanat Gecesinde başta okulumuz öğrencilerine, Müzik Öğretmeni Z. Banu ZORLUER´e, Edebiyat Öğretmeni Filiz Konursay´a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Cengiz Topel Anadolu Lisesi ve Vali Kazım Ortaokulu´nun ortaklaşa hazırlamış olduğu Kut´ül Amare programından kareler.

Nis

Özel Birikim Okulları´nın düzenlemiş olduğu İzdüşüm konulu resim yarışmasında okulumuz öğrencisi Elif ÇAKICI il 3.sü oldu. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Smart Academy tarafından okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yurt dışı üniversite eğitimleri hakkında bilgilendirme semineri verildi.

Nis

Her yıl düzenlenen okulumuz Sanat Gecesi´ne herkes davetlidir.

Yer: Güzelbahçe Kültür Merkezi

Tarih:02/05/2018

Saat: 20:00

Nis

Okulumuz öğrencilerinden oluşan Duvar Resmi Çalışma Grubu Atölyemiz, Sanat Sokağı Projemizle kendi yaratıcılıklarını ortaya koymuştur. Sanatla çıkılan bu yolculukta doğruya, güzele ve evrenselliğe ulaşmak; bir araya gelerek renklerle sanatın evrenselliği, özgün olmayı, birlikte neleri başarabilecekleri, ekip çalışması, sanatın insanları birbirine yaklaştırdığı hedeflenmiştir. Emekleri için başta okulumuz resim öğretmeni Yeşim GÜLSEVEN´e ve öğrencilerimize büyük teşekkürlerimizi sunarız. Açılışımıza herkes davetlidir.

Nis

İzmir Barosu Başkanı Aydın ÖZCAN,  Dünya Thai Şampiyonasın´da Türkiye´yi temsil edecek olan öğrencimiz Bilge Su GÜREL´İ makamında ağırlayarak başarı dileklerini iletti.

Nis

Güzelbahçe Bahçeşehir Koleji´nde düzenlenen Turizm Haftası Etkinliklerini okulumuz öğretmen ve öğrencileri büyük bir ilgiyle izlediler.