Nis

Özel Birikim Okulları´nın düzenlemiş olduğu İzdüşüm konulu resim yarışmasında okulumuz öğrencisi Elif ÇAKICI il 3.sü oldu. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Smart Academy tarafından okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yurt dışı üniversite eğitimleri hakkında bilgilendirme semineri verildi.

Nis

Her yıl düzenlenen okulumuz Sanat Gecesi´ne herkes davetlidir.

Yer: Güzelbahçe Kültür Merkezi

Tarih:02/05/2018

Saat: 20:00

Nis

Okulumuz öğrencilerinden oluşan Duvar Resmi Çalışma Grubu Atölyemiz, Sanat Sokağı Projemizle kendi yaratıcılıklarını ortaya koymuştur. Sanatla çıkılan bu yolculukta doğruya, güzele ve evrenselliğe ulaşmak; bir araya gelerek renklerle sanatın evrenselliği, özgün olmayı, birlikte neleri başarabilecekleri, ekip çalışması, sanatın insanları birbirine yaklaştırdığı hedeflenmiştir. Emekleri için başta okulumuz resim öğretmeni Yeşim GÜLSEVEN´e ve öğrencilerimize büyük teşekkürlerimizi sunarız. Açılışımıza herkes davetlidir.

Nis

İzmir Barosu Başkanı Aydın ÖZCAN,  Dünya Thai Şampiyonasın´da Türkiye´yi temsil edecek olan öğrencimiz Bilge Su GÜREL´İ makamında ağırlayarak başarı dileklerini iletti.

Nis

Güzelbahçe Bahçeşehir Koleji´nde düzenlenen Turizm Haftası Etkinliklerini okulumuz öğretmen ve öğrencileri büyük bir ilgiyle izlediler.

Nis

Tepekule Educaturk Üniversite Tercih Fuarı´na katılım ve ilgi çok yoğundu.

Türkiye´nin en büyük Eğitim fuarına katılan öğrencilerimiz tüm üniversiteler hakkında geniş bilgi sahibi oldular.

Nis

Öğrencilerimizle uygulamalı olarak derslerinde, profesyonel bir ortam ve ekipmanla sokak röportajı yaptık.

Nis

Okulumuz öğrencileriyle birlikte Cumhuriyet Eğitim Müzesi´ni gezdik. İlk çağdan günümüze kadar olan eğitim tarihi hakkında bilgiler edindik. Tarihimizdeki önemli kişileri, aynı zamanda müzede bulunan Ulu Önder M. Kemal Atatürk´ün balmumu heykelleriyle yakından görme ve tanıma fırsatı bulduk.