Antalya´da gerçekleşen Muay Thai EMF Uluslararası Türkiye Şampiyonası´nda Türkiye Şampiyonu olan ve hedefini Dünya Şampiyonluğuna çeviren okulumuz öğrencisi Bilge Su GÜREL, Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah OKUMUŞ´u ziyaret etti. Aldığı başarılı sonuçlarla Milli Takıma girmeye hak kazanan öğrencimiz Ağustos ayında Tayland´ta yapılacak Dünya Şampiyonası´nda ülkemizi temsil edecek. Ayrıca 2018 yılında Prag´ta yapılacak olan Avrupa ve Open Cup EMF Avrupa Şampiyonalarında yarışma hakkını elde etmiştir. Başarılarından dolayı Güzelbahçe İlçe Mili Eğitim Müdürü tarafından ödüllendirilen öğrencimize  Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında başarılar dileriz.

Türkçe Kulübümüzün Etkinliği Olan Okuma Saatimiz.

Türk Edebiyatı´nın Batılı anlamdaki ilk tiyatro eseri olan Şinasi´nin "Şair Evlenmesi" öğrencilerimizin proje konusu olarak kendine sahne buldu. Tüm reji faaliyetlerini üstlenerek başarılı bir performans sergileyen 10/E sınıfı öğrencileri, Modern Türk Tiyatrosu´nun başlangıç eserini sahneleyerek yaşayan, nefes alan edebiyata önemli bir katkı sağlamanın yanında kendi yeteneklerini de keşfetmenin hazzını yaşadılar.

Sevgili öğrencilerimizle birlikte projemizin mayıs ayı durağı olan İzmir´in merkezi Konak´tayız. Öğrencilerimiz okulda öğrendikleri ingilizce bilgisiyle, gerçek hayatta turistlerle konuşabildiklerini tecrübe ettiler. Hem kendi aralarında hem de turistlerle, daha önceki tatilleri hakkında kısa diyaloglar yaptılar. Öğrencilerimizi cesaretlendirme konusunda attığımız önemli adımlardan biriydi bugün. Güzel İzmir´imizin görülesi değerleri eşliğinde mini diyaloglarımızla öğrencilerimize yabancı dilin önemini bir kez daha kavrattık.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı CTAL Başarısı.

Güzelbahçe MEV Kolejinde düzenlenen "Uyuşturucuyla Mücadele" seminerine katılan öğrencilerimiz, programı ilgiyle takip ettiler.

Okulumuzda Üniversite Tanıtım Günleri başladı. Okulumuz Psikolojik Danışmanları Azize ÖNCEL ve İlknur HAZIR, 9. sınıftan itibaren tüm öğrencilerimizin üniversite ve bölümlerini tanımaları amacıyla 1. Üniversite Tanıtım Etkinliğini başlattılar. Okulumuz öğrencileri, stand görevlisi öğrencilerimizden ve psikolojik danışmanlarımızdan bilgi alarak istedikleri dökümanlara sahip olabildiler. 1.sini düzenlediğimiz bu etkinliğimiz bundan böyle geleneksel olup her yıl daha da genişletilerek yapılacaktır. Emeği geçen Psikolojik Danışmanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Okulumuz Futbol Takımı MEV Kolejiyle karşılaştığı final maçında 3-2 galip gelerek İlçe Şampiyonu olmuştur. Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özer DEVECİOĞLU olmak üzere takımdaki öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Okulumuz 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 12. sınıf öğrencilerinin kep atma ve mezuniyet töreni, Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi´nde gerçekleşti. Düzenlenen etkinlik idare, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin coşkulu katılımıyla kutlandı. Mezun ettiğimiz öğrencilerimize ömür boyu başarılar dileriz.

Okulumuz Futbol Takımı Bilgince Kolejini 6-1 yenerek adını finale yazdırdı.

Eskişehir Balmumu Heykeller Müzesi Gezimizden Kareler.