29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Ekm

YKS ÖĞRENCİ VE VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARIMIZ YAPILMIŞTIR.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRIZ

Ekm

Aramıza yeni katılan öğrenci ve velilerimizle tanışma ve genel bilgilendirme yapmak amaçlı toplantılarımızı gerçekleştirdik. ARAMIZA HOŞGELDİNİZ!

Ekm

2018-2019 Eğitim -Öğretim yılı Okul Öğrenci Meclis Başkanı seçimi okulumuzda 05/10/2018 günü yapılmış ve oy çokluğu ile 11 C sınıfından Arda DÜZDAŞLIK seçimi kazanmıştır.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Törenimiz

Eyl

5 Ekim 2018 Cuma günü saat 14.00 ´da okulumuz Psikolojik Danışmanı İlknur HAZIR´ın ´´CTAL´de Sınav´´ konulu konferansına tüm 12. sınıf velilerimiz davetlidir.

Eyl

3 Ekim 2018 Çarşamba saat 14.00 ´da okul idaresi,rehberlik servisi ve sınıf öğretmenlerinin katıldığı. 9. sınıf velilerimize yönelik tanışma toplantısı düzenlenecektir.  Aynı Gün okulumuz Uzman Psikolojik Danışmanı Azize ÖNCEL´´Biz Liseli Olduk´´ adlı sunumuyla sizlerle olacaktır.Tüm 9. sınıf velilerimiz davetlidir.

Ağu

Dünya Thai Şampiyonasın´da Türkiye´yi temsil eden öğrencimiz Bilge Su GÜREL Dünya 2.si olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği) ile İzmir Büyükşehir Belediyesi´nin 21.sini düzenlemiş olduğu Okullar Kategorisi Atık Pil Toplama Yarışmasında topladığımız 350 kg pil ile okulumuz İzmir il 2. olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

"Şehrini Tanıt, Hayaline Uç" adlı projede bu sene okulumuzu 11-F sınıfı öğrencilerinden Neslişah ÜNVER ve Selin ERSAMUK temsil ediyor. "Silent Scream" grup adıyla yarışmaya katılan öğrencilerimiz yıl boyunca büyük emek vererek sürdürdükleri bu projede İngilizce Öğretmenimiz Sıla GÜLMEZ rehberliğinde çalışmalarını yürüterek, şehrimizi en güzel şekilde tanıtmaya çalışmışlardır. Destekleriniz için facebook üzerinden ISEWorld sayfasını beğenip oylama yaparak okulumuzun adını duyurabilirsiniz. Okulumuza destek olun! Bu heyecana sizlerde ortak olun!

29 Mayıs İstanbul’un kurtuluşunun 565. yıl dönümü ilçemizde Namık Elal Ortaokulu ile Özel Bahçeşehir Koleji tarafından hazırlanan program ile kutlandı. Güzelbahçe Kaymakamı Sayın Hüseyin KULÖZÜ, Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah OKUMUŞ, kurum amirleri, Okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Bahçeşehir Koleji Edebiyat Öğretmen Ali İbrahim TOLUNAY’ın açılış konuşmasını İstanbul’un Fethi konulu şiir yarışmasında birinci olan eserin okunması ve aynı yarışmada resim ve şiir dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi takip etti. İstanbul’un Fethi’ni anlatan video görüntülerinin ardından İstanbul şarkılarının söylenmesi ve oratoryo ile program sona erdi.(Güzelbahçe İlçe MEM)

DÜNYA ETİK GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI
25 Mayıs Dünya Etik Günü ve 25 Mayıs tarihini içine alan Dünya Etik Haftası ilçemizde Dr. Güngör Özbek Ortaokulu ile Özel Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları tarafından hazırlanan program ile kutlandı. Güzelbahçe Kaymakamı Sayın Hüseyin KULÖZÜ, İlçe Emniyet Müdürü Caner ÜNLÜ, Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah OKUMUŞ, kurum amirleri, Okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Dr. Güngör Özbek Ortaokulu Müdürü Hülya SARI’nın açılış konuşmasının ardından şiir okunması, tiyatro gösterileri, canlı parkisyon gösterisi, öğrencilerin hazırladığı “ETİK” video görüntüleri izlendi. Halk oyunları ekibinin gösterisi ile program sona erdi.(Güzelbahçe İlçe MEM)

Ayrıntılar:   http://hayalineuc.com/yarisma/izmir/app-katilimcilar