Birimlerimiz

DONANIM :

LABORATUVAR VE UYGULAMA SINIFLARI

Okulumuzda 3 adet fen bilimleri laboratuarı,1 adet Coğrafya uygulama sınıfı 1 Adet Tarih dersi uygulama sınıfı mevcuttur. Fen bilimleri laboratuarları ve uygulama sınıflarında TV, CD oynatıcı ve bilgisayar destekli derslerde kullanılmak üzere bilgisayarlarla donatılmıştır.
Okulumuzda her derste kullanılmak üzere bilgisayar destekli ders CD’leri bulunmaktadır. Bu CD’ler uygun zaman aralıklarında laboratuar ve uygulama sınıflarında kullanma imkânı vardır. Ayrıca öğrencilerin bireysel kullanımları için okul kütüphanesinde aynı ders programları öğrencilerin kullanımına açıktır.

Çok amaçlı salonda da Projeksiyon,bilgisayar ve DVD mevcuttur.

BİLGİSAYAR VE İNTERNET:

Okulumuz bilgisayar laboratuvarı ADSL hattı ile 1024 kbbs hızında internet bağlantısı vardır. Ayrıca öğrencilerin internet kullanımı için internet odası hazırlanmıştır. .Okul içinde kablosuz internet erişimi sağlanmaktadır.Öğrencilerimiz günün her saatinde internet erişimine ulaşabilmektedirler

OLANAKLAR:

BÖLÜMLERİMİZ:

Okulumuzun eğitim süresi 4 yıldır.Öğrencilerimiz ilk sene ortak genel kültür derslerini almaktadırlar.Birinci sene sonunda Öğrencilerimiz Üniversite sınavında istedikleri bölümler doğrultusunda alan seçimi yapmaktadırlar.okulumuzda FEN BİLİMLERİ-SOSYAL BİLİMLER ve TM olmak üzere üç bölüm açılmaktadır.

ÖĞRETİM KADROSU:

Öğretim kadromuz branşlarında deneyimli 40 öğretmenden oluşmaktadır.okulumuzda eksik branş öğretmeni yoktur.Bunun sonucu olarak ta eğitim-öğretim faaliyetlerimizin eksiksiz biçimde devam etmektedir.

REHBERLİK SERVİSİ:

Okulumuzda rehberlik hizmetleri konularında deneyimli öğretmenlerimiz tarafından yürütülmektedir.

SPORTİF FAALİYETLER:

Okul bahçesinde mini futbol sahası,basketbol sahası ve voleybol sahası bulunmaktadır.Ayrıca barfiks alanı ve kum havuzunda öğrencilerimiz uygulamalı beden eğitimi derslerini sürdürmektedirler.Sene içinde sınıflar arasında sene boyunca süren futbol turnuvası düzenlenmektedir.

SOSYAL FAALİYETLER:

KANTİN HİZMETLERİ:

Okul öğrencilerinin faydalanması için kantin hizmeti verilmektedir.Okulumuz tarafından da sıklıkla denetlenen kantinimizde öğrencilerimizin yiyecek ve içecek ihtiyaçları temin edilebilir.

KÜTÜPHANE HİZMETLERİ:

Okulumuzda tam donanımlı ve kaynak bakımdan zengin bir kütüphane mevcuttur. Buradan imza karşılığı kitap alabilirsiniz. Okul kütüphanesi okulun açık olduğu saatlerde kesintisiz hizmet vermektedir.Ayrıca kütüphanemizde öğrencilerin ders ile ilgili görsel metaryalleri inceleyebileceği bilgisayar ve dvd gibi araçlarda öğrencilerimizin hizmetindedir.

ULAŞIM:

Öğrencilerin okula ulaşması için çeşitli imkânlar mevcuttur.8 ve 82 hat numaralı otobüsler okulumuz yakınına kadar gelmektedir. Ayrıca özel servis imkânı da vardır.

Yayın: 14.12.2012 - Güncelleme: 03.10.2017 23:18 - Görüntülenme: 2197